English

Het Rooms-Katholiek Studentenpastoraat in Amsterdam

Het Rooms-Katholiek Studentenpastoraat in Amsterdam

Welkom, dit is de website van het Katholieke Studentenpastoraat in Amsterdam. We informeren je hier over wie we zijn en wat we doen.

Onze patroonheilige John Henry Newman
Dit is onze patroonhelige John Henry Newman.

Corona virus update juli

Alle heilige Missen zijn hervat. Voor de Missen van donderdag tot en met zondag moet je je wel aanmelden. Dat gaat via de website meevieren.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/olvkerkamsterdam/.

 

 

 

Social Media

Je vindt ons op twitter en RSS feed RSS feed
Deze webstek www.rkspa.nl gebruikt cookies.
 

Recente Tweets

@wveth_pr on Twitter

@wveth_pr on Twitter
On sorting out the injustices of the past; but history is messy. And knowledge of this history is scarce. Think before toppling monuments https://t.co/28lCMcXzan
On sorting out the injustices of the past; but history is messy. And knowledge of this history is scarce. Think before toppling monuments https://mercatornet.com/on-taking-down-monuments/65091/

(Feed generated with FetchRSS)

Geplaatst op July 31st, 2020, 12:27 pm

Een goede voorbereiding op het feest van heilige Benedictus, patroon van Europa, op 11 juli kan zijn: https://t.co/705X76EOYq van @BishopBarron In het Engels, het duurt een uur en bespreekt de persoon, de Regel, de rol van het gebed. Zeer aanbevolen!
Een goede voorbereiding op het feest van heilige Benedictus, patroon van Europa, op 11 juli kan zijn: https://pivotalplayers.com/augustine-and-benedict van @BishopBarron In het Engels, het duurt een uur en bespreekt de persoon, de Regel, de rol van het gebed. Zeer aanbevolen!

(Feed generated with FetchRSS)

Geplaatst op July 10th, 2020, 8:47 am

Laatste update:

Contact

Het Studentenpastoraat is te vinden Keizersgracht 218-B
1016 DZ  Amsterdam
Tel. +31 20 2400 802
www.rkspa.nl
mailformulier

 
Universiteit van Amsterdam
Amsterdam University College
Vrije Universiteit Amsterdam
top